Ketri Academy është qendër e specializuar në trajnime profesionale në fushën e programimit dhe web dizajn-it. Në sajë të eksperiencës sonë disa vjeçare në këto fusha, ne ofrojmë një gamë të plotë kursesh në hartimin dhe zhvillimin e aplikacioneve dinamike web, duke përdorur gjuhë popullore të programimit.

Kurse programimi

Kontaktet

Adresa: Bulevardi “Gjergj Fishta” Tiranë, Shqipëri Tel: +355 6740 70444
Email: info@ketriacademy.al

Vendosni adresën tuaj të emailit për t’u regjistruar në newsletter, për të marrë informacion për kurset, ofertat, dhe artikujt tanë